Szállítás az egész Európai Unió területén! - Cégeket is kiszolgálunk!

Az oldalon módosításokat hajtok végre így ellentétek lehetnek az információkban.
A bankártyás fizetés nem elérhető, csak a banki átutalással lehet a rendelést kiegyenlíteni! Köszönöm a megértést!

SAJÁT FÉNYKÉPES ÁLOMFOGÓK

A saját fényképes álomfogók egyedisége megtestesíti a személyességet és az emlékek erejét. Ezek a különleges dekorációs tárgyak egyedi pillanatokat örökítenek meg, és mindig emlékeztetnek bennünket a boldog pillanatokra.

Ez a családi emlékek, a szeretteink, kisállataink és a kedvenc pillanataink megőrzésének egyik legszebb módja. Egy ilyen egyedi tárgy nemcsak díszíti a szobát, hanem meleg érzéseket is kelt bennünk, ahányszor csak ránézünk.

Az álomfogók készítése során lehetőségünk van arra, hogy bármelyik kedvenc fotónkat felhasználjuk, legyen az egy családi kép, egy gyermekünk mosolya, vagy kiskedvencünk. Ezáltal az álomfogó nemcsak díszítő tárgy lesz, hanem egy igazi emléktábla is, ami minden egyes pillanatot megőriz az idők során.

Egy ilyen személyes és egyedi ajándék kiváló választás lehet bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, évforduló, vagy csak úgy, hogy kifejezzük szeretetünket és törődésünket a szeretteink iránt. Az álomfogók saját fényképpel mindenki számára különleges értéket képviselnek, és örömmel fogadják az otthonunkban.


7termék 17