Szállítás az egész Európai Unió területén! - Cégeket is kiszolgálunk!

Az oldalon módosításokat hajtok végre így ellentétek lehetnek az információkban.
A bankártyás fizetés nem elérhető, csak a banki átutalással lehet a rendelést kiegyenlíteni! Köszönöm a megértést!

Rólam

Rajongok a természetért, imádom a madarakat, növényeket, de leginkább a fákat. A mágia világa pedig mindig is vonzott. Talán ennek a kettőnek az ötvözése tükrözi a munkáimat. Egész életemben mindig a különlegeset kerestem mindenben. Eleinte tudat alatt, később már tudatosan. Gondolom ezért is szerettem bele már korán az álomfogókba. Lenyűgözött a sokféleségük, a csodálatos színek, színkombinációk és a tollak kecsessége, amikor meglebbenti a szél.

Elég kevés helyen lehet őket megvásárolni, így utazásaim során ahol találtam, ott mindig vettem egyet. Az az igazság, hogy türelmetlen vagyok. Annyi féle hobbival próbálkoztam már. Rajzolás, gyöngyszövés, gyöngyfűzés, ékszerkészítés, dekupázsolás. De egyikhez sem volt türelmem. Egy idő után mindegyik vagy felmérgelt, vagy untatott. De éheztem a kreativitásra. Szerettem volna valami maradandót alkotni, valami különlegeset, egyedit, amit nem sokan csinálnak. Valamit, amire ha ránéznek, én jutok eszükbe. Én is különleges akartam lenni. Anyák napjára édesanyámnak mindig kézzel készített ajándékot adtam. Sokkal személyesebb, mint bármi más, amit levesz az ember a polcról. Sokáig törtem a fejem, hogy vajon mivel lepjem meg. Saját magamból kiindulva, gondoltam, hogy biztosan örülne egy álomfogónak.

Nikolett Álomfogók

Megvettem minden hozzávalót, de fogalmam sem volt, hogyan kezdjek neki. Böngésztem az interneten, videókat néztem, majd hozzáláttam életem első álomfogójához. Megviccelt egy párszor mire elkészült, de a végeredmény nagyon szép lett. Édesanyám nagyon örült neki, és persze kicsit én is büszke voltam magamra, hogy sikerült, és még jól is néz ki. 
Ezután persze felbátorodtam, újabbat akartam készíteni.

Mindig is szerettem volna egy életfás álomfogót, de nem kaptam sehol. Így megcsináltam magamnak, akkor még fonálból. Minél több álomfogót csináltam, annál ügyesebb lett a kezem. Jöttek az új ötletek, és innen már nem volt megállás. Barátok, munkatársak kértek meg, hogy készítsek nekik. Aztán a többi jött szépen magától. Nyugodt voltam, türelmes és ötletgazdag. Csak az álomfogókkal akartam foglalkozni, semmi mással. Talán végre én is egy kicsit különleges lettem… „Az álomfogós lány”

A „Nikolett Álomfogók” nevet öcsémnek köszönhetem. Testvérek révén mindig bosszantottuk egymást. Az a mániája, hogy bármit csinálok annak mindig nevet ad, ami elé odateszi a nevemet. Amikor főzök, azt hajtogatja, hogy „Nikolett konyhája”, virágültetésnél mindig azt hallgatom, hogy „Nikolett kertészet”. Álomfogó készítésnél, pedig a „Nikolett Álomfogók” nevet kaptam. Ami aztán rajtam is maradt. Rengeteg, különféle ötletem, elképzelésem van, amit szeretnék létrehozni.

Mások kívánságát is szeretném megvalósítani, hogy mindenki személyre szabott álomfogót kapjon. Mert csodálatos érzés azt hallani, hogy „köszönöm, pont így képzeltem el”. Vagy amikor az én munkámmal mutatja ki valaki a szerelmét, felköszönt egy szülinapost, vagy egy beteg ember mindennapjait szépíti meg vele.

Az álomfogók mellett, ha időm engedi, szívesen készítek más dekorációs tárgyakat fantasy témában is. Sok az ötletem, szerintem túl sok is egyszerre. De hát én már csak ilyen vagyok. Elsősorban sárkányos termékeket tervezek, de itt is lesznek álomfogók csak kicsit természetesebbek, rengeteg ásványos és erdős témájú ötletem van, szóval érdemes követni az utamat!
Ha még mindig itt vagy, ennyi olvasni való után is, az szuper. :) Bízom benne, hogy a te otthonodat is díszíteni fogja egy termékem.