Szállítás az egész Európai Unió területén! - Cégeket is kiszolgálunk!

Az oldalon módosításokat hajtok végre így ellentétek lehetnek az információkban.
A bankártyás fizetés nem elérhető, csak a banki átutalással lehet a rendelést kiegyenlíteni! Köszönöm a megértést!

ÁSVÁNYOS ÁLOMFOGÓK

Az ásványos álomfogók egy lenyűgöző és egyedi módon hozzák be a természet erejét és szépségét a mindennapjainkba. Ezek a csodálatos dekorációs tárgyak nemcsak díszítik a térünket, hanem egyúttal spirituális és energetikai jelentőséggel is bírnak.

Az ásványok évezredek óta vonzzák az embereket magukhoz, mivel nemcsak gyönyörűek, hanem különleges tulajdonságokkal is rendelkezhetnek. Az ásványos álomfogók létrehozása során ezeket az ásványokat használjuk fel, hogy egy olyan tárgyat alkossunk, amelynek lehetséges ereje és szépsége mindenkit elvarázsol.

Az ásványoknak sokféle spirituális és energetikai jelentése lehet. Például az ametiszt a harmónia és a belső béke szimbóluma, a rózsakvarc a szeretet és az önfelismerés kője, míg a citrin a gazdagság és a siker jelképe. Ezeket az ásványokat a különböző álomfogókban használjuk fel, hogy segítsünk magunknak és a körülöttünk lévőknek az egyensúly és a harmónia megteremtésében.

Az ásványos álomfogók nemcsak díszek, hanem energiát és pozitív rezgéseket is hozhatnak az otthonunkba. Amikor belenézünk az álomfogóba, érezhetjük az ásványok erejét és jótékony hatását, ami segíthet megnyugtatni az elmét és feltöltődni a pozitív energiákkal.

Az oldalon szereplő ásványok hatásai, tulajdonságai feltételezettek. Az ásványokkal való gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást! Mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, ha Önnél bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja lép fel. Nem gyógyászati célból értékesítem a termékeimet!

8termék 18